Patiënten ervaringen

R.T.

Ik ben bij acupunctuur Wassenaar gekomen met migraine klachten. De manier hoe Marieke de behandeling uitvoert, heb ik als zeer prettig ervaren, waarbij er ook werd gevraagd wat ik zelf die dag/behandeling nodig had. Ik ben niet van mijn migraine klachten afgekomen, maar de klachten zijn beduidend minder.

R.T.

A.F.

Ik kwam bij Marieke voor zwangerschapsklachten: slecht slapen, misselijkheid, migraine en ischias. Na vier behandelingen zijn de klachten weg! Ook heel fijn dat Marieke totaal niet zweverig is en goed luistert. Ik zou het iedereen aanraden om eens te proberen of acupunctuur iets voor je kan betekenen.

A.F.

P.J. te W.

Ben medio vorig jaar door de KNO-arts doorverwezen naar een logopediste (Marieke Ellens). Ik had last van kuchen en ontzettend veel speekselvorming.

Kwam terecht bij logopediepraktijk Wassenaar. Marieke heeft mij na een intakegesprek gelijk de goede adviezen gegeven m.b.t. mijn voeding en beweging, dit later in samenwerking met een bewegingsdeskundige.

Door het stoppen met koek en snoep en weinig tot geen melk- en melkproducten heb ik geen last meer van het teveel aan speekselvorming. Na een aantal weken zijn we verder gegaan met acupunctuur bij deze praktijk. Dat helpt ook enorm.

Door de adviezen van Marieke, op voeding letten en bewegen, voel ik mij een heel stuk prettiger dan pakweg een jaar geleden.

Ik ben erg tevreden over deze praktijk.

P.J. te W.

D.S.

Ik kwam bij Marieke voor een hoest die mij al jaren vervelend parten speelde. De longarts adviseerde mij logopedie en. En(nare)medicijnen om de hoest te onderdrukken. De medicijnen heb ik niet
hoeven te gebruiken want de acupunctuur zorgde voor het gewenste resultaat. Na 5 keer was ik van de hoest af! Super, bedankt, ben er heel blij mee.
D.S.

SHM

Zeer positief. Marieke luistert echt naar je, denkt met je mee en geeft tips.Ze vertelt wat ze doet (wanneer het naaldje geplaatst wordt).

Klachten zijn (bijna) weg.

Erg blij mee!

Schuiven naar boven