Mijn praktijk

Mijn naam is Marieke Wolters-Ellens.
Fijn dat je mijn praktijk voor acupunctuur gevonden hebt.
Je vindt mijn praktijk in het Gezondheidscentrum Wassenaar.

Meestal kun je snel voor een behandeling terecht.

Bel of WhatsAppen naar 06-42 8 268 44 mail mij op info@acupunctuurwassenaar.nl

Wie ben ik

Voor ik de opleiding acupunctuur ging volgen aan de Traditional Chinese Academy, heb ik ruim 20 jaar als logopediste gewerkt. In mijn praktijk kwam ik cliënten tegen met klachten, die zich weliswaar uitten in een logopedische klacht, maar waar een veel uitgebreider probleem aan ten grondslag lag. Vanuit mijn holistische (kijken naar het totale plaatje) werkwijze probeerde ik hier altijd wel aandacht aan te besteden, maar ik miste de kennis om echt ‘meer’ voor deze cliënten te kunnen betekenen. De 3 jarige opleiding acupunctuur heeft me de middelen in handen gegeven om dit wel te kunnen en om cliënten in hun totaliteit te kunnen behandelen en niet alleen hun klacht.

In de hedendaagse wereld is iedereen druk. We zijn vaak moe en zijn hier ook aan gewend geraakt. We vinden dit eigenlijk heel normaal. Toch raakt door deze dagelijkse stress ons systeem uit balans en krijgen we last van kwaaltjes. Ondertussen vergeten we langzaam hoe het is om wel in balans te zijn, geen pijn te hebben, goed te slapen en meer energie te hebben. Tijdens mijn opleiding tot acupuncturist heb ik geleerd de balans in mensen weer te herstellen. De energie komt dan weer terug en klachten verminderen of verdwijnen zelfs.

Herkent u zich in deze klachten? Heeft u pijn bijvoorbeeld, weinig energie of slaapt u slecht? Ik ontvang u graag in mijn praktijk. Wellicht tot snel.

Marieke Wolters-Ellens

Schuiven naar boven